PERSON

PERSONAUT

A videó, amire mi sem számítottunk a svéd nagykövettől

2016. augusztus 25. - PersonComm

Jól meglepődtünk, amikor a svéd nagykövet, Niclas Trouvé nálunk jártakor egy olyan nem éppen hivatalos jellegű videót mutatott, ami a svéd mentalitást és munkaerőpiaci helyzetet igencsak sajátos módon ábrázolja. Néha azon kapjuk magunkat, hogy önkéntelenül is a refrént ismételgetjük :) Vigyázat, ragadós!

Indiait rendelni a svéd nagykövettel ezt is kihúzhatjuk a bakancslistánkról. Nemrég a Personnál járt Niclas Trouvé, a svéd nagykövet, aki többek közt egy nem mindennapi videó bedobásával győzött meg minket arról, hogy a státusz nem egyenlő a merevséggel.

CEO-nk, Richárd egyébként a Brain Bar Budapesten találkozott először a nagykövettel, ahol hamar kiderült, hogy nagyon hasonlóan gondolkodnak, és közel áll hozzá az a szellemiség, amit az ügynökségünk képvisel.

És hogy miért ragadt be sokunknál a lemez? Csak annyit mondunk: nézd meg a videót!

És íme plusz egy video, ami bizonyítja, hogy Niclas és mi ugyanúgy gondolkodunk. :)

 

 

Tudj meg még több érdekes sztorit rólunk az Open Nightunkon: https://www.eventbrite.com/e/person-open-night-tickets-25991097071

A bejegyzés trackback címe:

https://personaut.blog.hu/api/trackback/id/tr5811652142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása