PERSON

PERSONAUT

Will Ferrell egy átlagos Y-generációs

2016. november 04. - Hampuk

Néhány nappal az amerikai elnökválasztás előtt a jelöltek rákapcsoltak a kampányra. Óránként jönnek ki az újabb hirdetések. Hillary támogatottsága pár hónappal ezelőtt még eléggé rosszul állt az Y-generációs fiataloknál. Azóta sikerült lefaragni a hátrányából és most a hajrában megosztottak egy Will Ferrel készített videót is, hogy ne csak népszerűbb legyen, hanem szavazzanak is korosztály képviselői. 

A filmben Will felhívja a fiatal választók figyelmét arra, hogy a részvételük a szavazáson onlinen, bárki számára elérhető, ezért menjenek el szavazni. A hirdetésben nagyon jól elkapták a párhuzamot, hiszen ezek az emberek folyamatosan jelen vannak a különböző közösségi csatornákon és foglalkoztatja őket, hogy mit gondol róluk valamelyik ismerősük. 

Érdemes követni a Person Communications blogját, mert a Hillary Clinton kampány önkénteseként megosztom majd az izgalmas és érdekes élményeimet. Instagram: @hampuk

A bejegyzés trackback címe:

https://personaut.blog.hu/api/trackback/id/tr1311931437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása