PERSON

PERSONAUT

Kedvenc politikai reklámom 2016-ban

2016. október 30. - Hampuk

Nem csak azért szuper dolog önkénteskedni egy elnökválasztási kampányban az USA-ban mert beleláthatunk, hogy miként működik a világ legnagyobb mozgósító kampánygépezete. Hanem azért is, mert belefuthatunk olyan gyöngyszemekbe mint az alábbi hirdetés. Ez most a kedvenc kampányfilmem. 

A videóban Gerald Daugherty texasi politikus felesége kéri a nézőket, hogy válasszák újra a férjét. Aki folyamatosan meg akarja oldani a problémákat és ezzel őrületbe kergeti az otthonuk lakóit és vendégeit. A filmet az országos média is felkapta, így futhattam bele New Yorkban én is.

"Please re-elect Greald, please."

Érdemes követni a Person Communications blogját, mert a Hillary Clinton  kampány önkénteseként megosztom majd az izgalmas és érdekes élményeimet. Instagram: @hampuk

A bejegyzés trackback címe:

https://personaut.blog.hu/api/trackback/id/tr9911915477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása