PERSON

PERSONAUT

Ilyen egy ügynökség belülről: mindent megmutattunk

2016. szeptember 07. - PersonComm

A Person főhadiszállása tele van titkokkal és izgalmakkal, ahova csak ritkán engedünk bepillantást. Szeptember elsején viszont már másodszor tettünk kivételt: a Person Open Nighton bárki megnézhette, hol és hogyan dolgozunk. Az ügyfelektől kezdve az újságírókon át a gyakornokjelöltekig rengetegen járták körbe velünk az ügynökséget egy jó fröccs mellett mert nálunk így megy ez. :)

Aki még nem látott belülről ügynökséget, annak azért, aki pedig csak jobban meg szeretett volna ismerni minket, annak azért volt érdemes benézni hozzánk a Person Open Nighton. Prezentációkban és videókban sem volt hiány, így a vendégeink mindenbe belekóstolhattak a kommunikációs csapat tartalomgenerálási módszereitől kezdve a digitiális csapat kedvenc brainstorming helyszínéig.

Szuper volt ennyi inspiráló emberrel találkozni, reméljük, náluk sem múlt el nyomtalanul ez az este :) Egy biztos: a folytatás nem sokáig várat majd magára. Akár ott voltál, akár lemaradtál, érdemes megnézned a fotókat ;) Katt a képekért!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://personaut.blog.hu/api/trackback/id/tr2511686095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása