PERSON

PERSONAUT

12 dal, hogy jobban tudj koncentrálni

2016. augusztus 22. - PersonComm

Hatékonyabb a munkavégzés, ha közben zenét hallgatunk? Megoszlanak a vélemények: valaki számára  nélkülözhetetlen a külső, zavaró tényezők blokkolásához, másokat kifejezetten zavar, ha meg kell osztani a figyelmüket. Nálunk az előbbi működik: íme a Person személyre szabott playlistje!

kepernyofoto_2016-08-22_19_42_10.png

 

Egy ügynökség élete egyenlő a folyamatos pörgéssel, ahol ingergazdag környezetben, ajtón átszűrődő telefonbeszélgetések, brainstormingok és meetingek közepette kell kihoznunk magunkból a  maximumot. Ez inspiráló is, de előfordul, hogy a külvilág kizárására van szükség ahhoz, hogy jól teljesítsünk.

A tapasztalatunk az, hogy egy jól megválasztott zenével a fülünkben sokkal hatékonyabban megy a munka: nemcsak a hangulatunkra van jó hatással, de segít, hogy jelen legyünk a pillanatban, és gyorsabban teljesítsük a kitűzött célt.

A témában készült kutatások között sok olyan akad, amely kifejezetten az instrumentális darabokat ajánlja koncentrációt igénylő munkavégzéshez, mivel a szöveg elvonhatja a figyelmünket. Nem véletlen, hogy a mi kedvenceink között is jó pár ilyen szerepel, de persze mindenkinek egyénileg kell megtalálnia az adott feladathoz leginkább passzoló zenéket.

Íme a Personauták tracklistje koncentrációhoz. Nektek bejön?

Grafikusunk, Zsolt választása:

Grafikusunk, Dorka ezt ajánlja:

Digital team leaderünk, Petra kedvence:

PPC specialistünk, Timi erre szavaz:

Account directorunk, Kata ajánlásával:

Szövegírónk, Évi választása:

PR-menedzserünk, Andi ajánlásával:

Gyakornokunk, Kriszti ezt választotta:

PR-menedzserünk, Zsófi erre szavaz: 

Gyakornokunk, Anna ajánlja:

Junior account menedzserünk, Tomi választotta: 

CEO-nk, Richárd ajánlásával:

A bejegyzés trackback címe:

https://personaut.blog.hu/api/trackback/id/tr3711357718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása