PERSON

PERSONAUT

Egy új kezdet: megdupláztuk irodánk méretét

2016. január 06. - PersonComm

_e6a8637.JPG

Nem kérdés, hogy egy sikeres csapatnak kényelmes és otthonos környezetre van szüksége ahhoz, hogy jól teljesítsen: a folyamatosan növekvő Person ezért is döntött úgy, hogy tágasabb irodába költözik. Az eredmény magáért beszél: nézd meg az új rezidenciánkat!

A Vígszínház mögött található új lakásirodánkat 2015. szeptemberében vehettük birtokba, amely egyértelműen szerelemprojektként működött: az alap koncepciót Richárd (CEO) álmodta meg a csapat igényeit és egyéniségét szem előtt tartva, Paller Eszter belsőépítész pedig a részletek kidolgozásában nyújtott segítséget. A dolog érdekessége, hogy egészen a költözésig titok volt a munkatársak többsége számára, hol és milyen lesz az új helyünk – a meglepetés pedig tökéletesre sikerült. [Nézd meg a képeket a poszt végén!]

A helyszín megválasztásakor fontos szempont volt, hogy továbbra is a belváros szívében maradjunk és tágas, világos életterünk legyen, ahol szabadon áramolhat a kreativitás. Ahogy a munkánkat, Budapestet is imádjuk, ezért is döntöttünk egy jellegzetes gangos ház mellett, ahol inspiráló környezetben együtt lélegezhetünk a várossal. Amikor átvettük a magas belterű régi lakást, tudtuk, hogy nagy fába vágjuk a fejszénket, hiszen a helyiségek mind állapot, mind stílus szempontjából komoly átfazonírozást igényeltek, de úgy érezzük, megérte. A helyiségeket szárnyas ajtók választják el egymástól, így a tér igény szerint tágasabbá tehető, ha pedig valamelyikünk el szeretne vonulni, a Focus szobában stílusos citromsárga puffok és egy egyedi bárpult segít a koncentrálásban. Az utóbbi különlegességét az adja, hogy Kaposvárról származó ügyvezetőnk kifejezetten úgy készíttette egy somogyi pajta ajtajából – hogy ezzel is emlékeztessen arra, honnan indultunk.

Számunkra ez nemcsak egy tér, hanem kicsit a második otthonunk is, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a maximumot hozhassuk ki magunkból.

Aktuális PERSONAUTA állásokért kattints!

A bejegyzés trackback címe:

https://personaut.blog.hu/api/trackback/id/tr418244760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása